Home

Cine reprezinta statul roman

Cine reprezinta Statul Roman in proces: raspunsuri juridic

  1. Localitate: Timi#537oara Data: 10-11-2016 Titlu/Subiect: Cine reprezinta Statul Roman in proces Buna ziua, VDoresc s#259 chem în judecat#259 STATUL ROMÂN reprezentat de MINISTERUL ENERGIEI cu sediul în Bucure#537ti, Splaiul Independen#355ei nr. 202E, Sectorul 6, în conformitate cu art. 111 #537i art. 116 din NCPC, solicitând onoratei instan#539e de judecat#259 ca dup#259 îndeplinirea.
  2. istrativ - teritoriala de unde e situat terenul. Acum cine o reprezinta. pe acesta. nu prea mai stiu : o fi primarul sau presedintele consiliului judetean ori pefectul .
  3. istraţia publică, despre care nu există date că ar fi ocupat funcţii de management într-o companie de comunicaţii, sunt cei aleşi.
  4. istraţia publică, despre care nu există date că ar fi ocupat funcţii de management într-o companie de comunicaţii, sunt cei aleşi, după..
  5. 112 Responses to Cine reprezinta Romania in strainatate. O posibila solutie ,Basescu nu-i Romania..Ne ajuta deasemeni distrugerea voita ,de catre regimul Traian Basescu, a separarii puterilor in statul roman,astfel incat in ultimii 2 ani Romanai a devenitprezidetiala,premierul a trecut pe plan secud, Basescu a caparat si.

Statul este organizația care deține monopolul asupra unor servicii pe un teritoriu delimitat de frontiere. Statul este titular al suveranității și personifică din punct de vedere juridic națiunea. Din punct de vedere social, statul nu trebuie confundat cu societatea, el fiind o instituție separată care poate să reflecte mai mult sau mai puțin interesele societății Presedintele Romaniei reprezinta statul roman, dar institutia sefului de stat nu este definita in Constitutia Romaniei: Presedintele reprezinta statul, nu este seful statului; este un argument care nu a fost invocat pana acum, a declarat joi la TVR ministrul Justitiei, Titus Corlatean Şi statul român - România - este, ca orice stat, subiect de drept de sine stătător, distinct de calitatea de subiect de drept a organelor sale (de stat) componente, ceea ce înseamnă că el poate apărea şi apare efectiv, proprio nomine, ca titular de drepturi şi obligaţii, practic, în toate ramurile de drept

Principat (Imperiul Roman) De la Wikipedia, enciclopedia liberă. Sari la navigare Sari la căutare. Acest articol se referă la regimul politic din primele două secole ale Imperiului Roman. Pentru alte sensuri, vedeți Principat (dezambiguizare). Acest articol sau această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă Ministerul Finanţelor Publice reprezintă statul ca subiect de drepturi şi obligaţii în faţa organelor de justiţie, precum şi în orice alte situaţii în care participă nemijlocit în nume propriu în raporturi juridice, dacă legea nu stabileşte în acest scop alt organ.. C.A. Cluj, s. civ., decizia nr. 1992 din 14 septembrie 2000, în Participanţii în procesul civil, p. 38 Art. 1 - Statul român. (1) Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. (2) Forma de guvernamant a statului roman este republica. (3) Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane, dreptatea si. In concluzie, se pare ca acest institut, finantat de statul roman, din banii publici, desfasoara activitate de cenzor moral si cultural, desi acest lucru nu intra in atributiile pe care dansii le declara. Nici pe site-ul domniilor lor, nici in hotararea care le infiinteaza organizatia, nu apare nici o mentiune privind o astfel de activitate Statul, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, într-adevar nu a fost parte în procedura administrativa a emiterii dispozitiei nr. 646/01.03.2011 de catre Primarul Mun. Satu Mare, însa întabularea se produce în contradictoriu cu cel care figureaza drept proprietar, anume cu Statul, solutie judicioasa din perspectiva dispozitiilor art.

Pe cine reprezintă cei 6.000 de dascăli de religie: statul român sau BOR? Dezbaterea despre oportunitatea şi modul în care ar trebui să se facă orele de religie din şcolile româneşti continuă an de an să nască numeroase controverse aprinse în societate Cine reprezintă România în străinătate. O posibilă soluție. Fiecare -escu ce a trecut pe la Cotroceni în ultimii 20 de ani a pus cărămidă pe cărămidă la ceea ce astăzi se consideră un argument irefutabil în gâlceava lui Băsescu cu Andrei Marga&Victor Ponta, și anume că Legea Supremă îi garantează președintelui. Ce reprezinta si cand ai nevoie de o apostila? Afla acum! Apostila este o rezolutie pusa pe un document oficial. Practic, este o supralegalizare a unui document deja legalizat. In plus este necesara pentru ca actul respectiv sa fie recunoscut intr-o tara semnatara a Conventiei de la Hag

Data: 18-06-2012. Titlu/Subiect: drept de folosinta asupra unui teren (propietar Statul Roman) As vrea sa stiu ce acte am nevoie pt a obtine drept de folosinta asupra terenului din curtea mea,teren a carui propietar este statul roman,eu fiind propietara doar a casei de 100 mp. Am inteles ca dupa 10 ani de la obtinerea dreptului de folosinta a. Pe baza art.80 alin. (1) din Constitutie, care afirma ca presedintele Romaniei reprezinta statul roman, Curtea Constitutionala, prin deciziile 784/26.09.2012 si 683/27.06.2012, a aratat ca regimul politic consacrat de Constitutie trebuie sa fie calificat ca fiind unul semiprezidential si ca, potrivit art.80 alin Cine reprezintă România la Eurovision 2021. La ediția din 2021 a concursului muzical Eurovision, România va fi reprezentată de către cântăreața Roxen. Anunțul a fost făcut de către Liana Stanciu, șefa Delegației României la Eurovision Song Contest. Când începe Eurovision 2021 și cine va reprezenta Români

Gabriel Anghel (1859.eu): Statul român a reușit să integreze Dobrogea într-un timp relativ scurt, iar acest lucru reprezintă un succes apr. 12, 2021 1859.eu , alexandru sararu , după Războiul de Independență , Gabriel Anghel , Integrarea Dobrogei în Regatul Român , istoria romanilo Cine conduce Romania, Presedintele sau Premierul? de Adrian Grigoriu. Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 18:35. In ultimii cativa ani, disputele dintre Presedinte si Premier au luat forme care au afectat Romania acasa si imaginea ei in strainatate

Statul paralel, pe doamna Kovesi, pe Dumbravă, nu știu pe cine. Sunt de 4 ani președinte al Senatului, iar ambasadorul României în SUA nu a reușit să aranjeze nici măcar o vizită oficială pentru cei din România, nu pentru mine, dar nici pentru alți oficiali din România., a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la DC News Epopeea prin care frații Ioan și Viorel Micula încearcă de mai mulți ani să își recupereze de la statul român o datorie care a ajuns în prezent, cu tot cu penalități, la peste 300 de milioane de dolari, a intrat într-o nouă etapă: strânsul cu ușa. Executorii judecătorești au pus popriri pe.. Conform articolului 80, presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii. De asemenea, potrivit articolului 91, presedintele incheie tratate internationale in numele Romaniei, negociate de Guvern, si le supune spre ratificare Parlamentului, intr-un termen.

Lista ţărilor din zona galbenă şi roşie actualizată 15 iulie 2021. Vă prezentăm lista statelor cu risc epidemiologic ridicat care se află în zonele roşii, galbene şi verzi! Cine stă în carantină?. Am descoperit că trăim sub umbrela (comanda) unor proști și a unor nemernici. Am văzut cine ne conduce Fiecare a perceput și a suferit în felul său tragedia fetelor de la Caracal. Un sentiment al neputinței i-a copleșit pe mulți. Pe unii, cu accente de deznădejde și revoltă. Pe alții, cu nasul lor de vulpi Eurovision: cine ne reprezinta? Oana Roman nunta Horia Moculescu este de parere ca trupa Akcent nu avea cum sa ne reprezinte la Eurovision, desi a fost favorita publicului. Nu pentru ca piesa Jokero nu ar fi suficient de buna, ci [.. Cine, cand si unde reprezinta Romania? Published mai 18, 2012 General 40 Comments. Zilele recente au adus in prim-plan o mai veche dezbatere politica generata de pretentia presedintelui Traian Basescu de a reprezenta in exclusivitate Romania la reuniunile externe. De o parte si de alta a disputei politice s-au situat mai multe personalitati.

O campanie care lupta pentru a convinge Statul Roman ca si bolnavii de hemofilie au dreptul la tratament, pentru a trai o viata normala. Nu voi detalia prea mult ce inseamna hemofilia dar daca vorbim despre cum se manifesta avem atatea uratenii pe care le aduce boala incat ni se strange sufletul in noi LEGEA nr.21 din 1 martie 1991cetăţeniei româneTextul actului publicat în M.Of. nr. 44/6 mar. 1991. Parlamentul României adoptă prezenta lege. Art. 1. - Cetatenia romana exprima apartenenta unei persoane la statul roman. Cetatenii romani sint egali in drepturi in fata legii; numai ei pot fi admisi in functiile publice civile si in cele. inapoi la articol: Titus Corlatean, la TVR: Presedintele reprezinta statul roman, dar nu este seful statului; 139 de comentarii. cum e cu procurorii aia? echos [utilizator], Joi, 14 iunie 2012, 22:13 +37/43. daca pierde nastase???? Mirific xolv [utilizator], Joi, 14 iunie 2012, 22:16 +50/56. Articol din 2011 Autor: Manoliu Valentin SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTELUI ROMANIEI Catre, PRESEDINTIA ROMÂNIEI - Compartimentul pentru Probleme cetatenesti, audiente si petitii CRIMINALII PERFECTI AI FIINTEI UMANECriminalii perfecti-CP ai fiintei umane sunt FINANTATORII loviturilor de stat, razboaielor civile, atentatelor (28 august 2005, Sarajevo, Yugoslavia, moscheii SUNITE si SIITE in.

Cine reprezinta Uniunea Europeana - YouTube

Video: Chemarea in judecata a Statului Roman

Tag Archives: statul roman ateu Mafia Antiromânească isi bate joc de Muzeul Țăranului Român si Valorile care ne reprezinta! Românii trebuie SA REACTIONEZE! Mafia Atacă Spiritualitatea Românească si valorile noastre morale prin imagini VIDEO, filme de cinema MIZERABILE de promovare a homosexualitatii si moravurilor usoare, a. Cine sunt patronatele şi pe cine reprezintă Câteva zeci de federaţii patronale pretind că reprezintă companiile româneşti în relaţia cu sindicatele şi cu statul, însă cei mai mulţi patroni nu ştiu exact cine şi cum negociază în numele lor..

Cine reprezintă statul român în CA al Romtelecom, în faţa

O fi, n-o fi vreo legãturã între aceste informatii, nu stim, pentru cã e clar cã statul paralel lucreazã la umbrã, în întuneric. În statul paralel de la Vaslui, oamenii apropiati lui Buzatu nu pãtesc nimic, în timp ce persoane care au gresit infinit mai putin, vezi cazul politistului Iulian Munteanu, sunt hãituiti si târâti prin. Pe cine pot vota romanii ortodocsi si familisti in noiembrie? Elena Udrea, candidat din partea PMP. 40 de ani, fara copii, recent divortata. Este putin probabil sa cunoasca conceptul de familiei sau sa priceapa ceva din greutatile mamelor din Romania, pe care statul roman le ignora cu desavarsire. Religia declarata: ortodoxa Mai multi romani din Belgia au protestat, duminica, in fata Ambasadei Romaniei la Bruxelles, fata de evenimentele si deciziile politice din ultima perioada care, in opinia lor, reprezinta un pericol pentru independenta justitiei, democratie si statul de drept. - Toate articolele Ziare.com pe tema: Ponta reprezinta romania bruxelle Conform art.1 alin.(3) din Constituția României: România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt.

Cine reprezinta Romania in strainatate

Stat - Wikipedi

Concret, un judecator i-a dat dreptate si a obligat statul roman sa plateasca daune morale pentru nerezolvarea acestor situatii dramatice, decizia fiind o premiera pentru justitia din Romania. Stefan Mandachi a relatat pe pagina sa de Facebook cum a inceput acest proces si decizia care s-a luat, spunand ca daunele primite, de 100 de lei, desi. In jur de 50.000 de români dintre cei mai vasnici membrii ai poporului nostru au fost prezenti (ca reprezentanti ai tuturor celor care si-au dorit dar n-au putut sa ajunga) alaturi de reprezentantii Bisericii Ortodoxe, la sfintirea Catedralei Mântuirii Neamului pe 25 Noiembrie 2018 Presedintele reprezinta alturi de Guvern puterea executiva. El reprezinta statul roman in plan extern, este garantul independentei, unitatii si integritatii nationale; este comandantul suprem al Armatei, si nu in ultimul rand trebuie sa vegheze la buna functionare a institutiilor si la respectarea Constitutuiei

Titus Corlatean, la TVR: Presedintele reprezinta statul

Cine sunt cei care primesc cele mai mari PENSII SPECIALE din Romania. Pe primul loc, magistratii si aviatorii. Statul roman plateste, in prezent, peste 8.000 de astfel de pensii. In prezent, statul roman plateste 8.615 pensii speciale, a caror valoare cumulata este de aproape 70 de milioane de lei (69.272.324 lei) lunar Aproape 100 de miliarde de lei vechi pentru 130 de zile de inchisoare pe nedrept-atat a primit fostul director al Servagromec, Andrei Barac, despagubiri de la statul roman Andrei Barac a incercat ieri, intr-o conferinta de presa sa faca lumina in cazul arestarii sale din urma cu 9 ani. Barac a evitat sa pronunte numele celor care au avut. Bucureşti, 17 mai /Agerpres/ - Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu susţine că în ceea ce priveşte reprezentarea României la Consiliul European, Constituţia spune că preşedintele este cel care reprezintă statul român, precizând că orice discuţie politică pe acest subiect nu ar face decât să vulnerabilizeze mandatul ţării noastr Azi e ziua Unirii Principatelor Române și, dincolo de discursuri patriotarde, cam așa știe statul român să aibă grijă de trecut și istorie: Hotelul Concordia din București (sau ce a mai rămas din el) - clădirea unde, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 1859, s-a hotărât dubla alegere a lui Cuza Salut ! FMI zice ca daca statul se indatoreza peste (cred 70%) din PIB , este in pericol de a nu-si mai putea plati datoriile. Prin analogie, daca firmele ci capital romanesc, nu produc macar , cred eu, 70..75% din PIB , statul devine captiv

Valter Cojman: - Povestea incredibila a celei mai scumpe

Ioan Stanomir: Pandemia reprezintă o fotografie a impasului în care se află statul român Andreea Pora | 02.06.2020 Cred că evenimentele prin care am trecut nu au făcut decât să dezvăluie, încă o dată, limitele dezvoltării noastre în toți acești 30 de ani Pentru aceste abuzuri, pentru ambitia unor oameni care vor sa forteze nota, chipurile pentru a aduce bani la buget, statul roman va fi inglodat in datorii (peste 2-3 ani), in momentul in care evazionistii vor castiga procesele pentru ca este greu de crezut ca CEDO va da dreptate statului roman impotriva a 200 000 de oameni, mai ales cand. Eu cred că ar fi o greşeală imensă să vadă această relaţie slăbindu-se. E bine ca această relaţie să fie una directă şi nu mijlocită printr-un ambasador care nu ştiu pe cine reprezintă acolo, statul paralel din România, fundaţiile Soros şi anexele, pe doamna Kovesi, pe Coldea, pe Dumbravă, nu ştiu Pentru noi Basarabia nu poate sta intr-o simpla statistica, cine poate sa ajute sa o faca, indiferent de unde este, din ce partid este, ce asociatie patriotica reprezinta, in ce loc din statul roman se afla, a scris Lulea pe Facebook. Lulea, care a avutr afaceri cu statul rus, a atacat-o insa recent murdar pe Maia Sandu

Pandemia, relaxarea şi improbabila reformă a statului. Ioan Stanomir. 29/06/2021. Share. Facebook. Twitter. 24. 1730. Între politica fricii, invocată spre a reaminti acel teribil tsunami al valului patru pandemic care se va abate asupra României, şi strategia relaxării, înţeleasă mai degrabă ca un armistiţiu cu propria populaţie. Pentru noi Basarabia nu poate sta intr-o simpla statistica, cine poate sa ajute sa o faca, indiferent de unde este, din ce partid este, ce asociatie patriotica reprezinta, in ce loc din statul roman se afla, a scris Lulea pe Facebook Cine sunt proprietarii Cuminţeniei lui Brâncuşi, ce reprezintă celebra sculptură şi care este valoarea reală a acesteia Autor: DodoRomniceanu 17 martie 2016, 08:35 Realizată în 1907, Cumințenia Pământului, alături de opere precum Sărutul și Rugăciunea, marchează cea mai apreciată perioadă de creație a lui Brâncuși

Calitatea de subiect de drept civil a Statului Român

Principat (Imperiul Roman) - Wikipedi

Certificatul digital covid se folosește deja la Otopeni, mama a trecut cu el pe 3 iulie evitând declarația DSP-ului de izolare. Nu știu care-i procedura exactă, dar i-a scanat codul QR și asta a fost. Cred că mai mulți ar trebui să facă asta. Multe mulțumiri lui Giani Mucea și Alunelu, care la certificate digitale covid în comentarii au arătat că se poate folosi aplicația. Citește și: Scrisoare impresionantă în memoria Alexandrei, lăsată la poarta casei în care a fost torturată și ucisă Alexandra și Luiza, victimele călăului Gheorghe Dincă. Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată și că a fost violată Tudorel Toader ar trebui retras din toate forurile in care reprezinta statul roman. Nu e Comisia de la Venetia singurul astfel de for, desi cel mai important. Eu nu inteleg intarzierea in a opera aceste retrageri de incredere a statului in Toader. Justitia si atacul asupra acesteia a fost fermentul care a permis resetarea guvernamentala Sa iti pui mintea la contributie si sa creezi locuri de munca, profit, sa platesti taxe la stat si statul sa fie mai puternic din cauza ta, ca iti platesti darile si dai salarii mai mari la oameni. La noi nu e asa. Ce inseamna viata de roman cinstit intr-o tara de hoti? Muncesti 30 de ani ca sa platesti rate la o garsoniera sau la un apartament

Instr ANAP 1/2021 privind modificarea contractului de

Reprezentarea în judecată a Statului Român Jurisprudenţă

Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a fost sancționată, luni, cu avertisment scris de către Biroul permanent al Senatului.Sesizarea împotriva Dianei Șoșoacă a fost depusă de PNL, la iniţiativa Alinei Gorghiu, informează G4Media.. Președinta Comisiei juridice, Laura Scântei, a explicat că, pentru o perioadă de trei luni, Șoșoacă nu va mai putea să reprezinte Senatul României. Articole din Legislaţie scrise de Snake. Fiat justitia, ruat caelum! Drepturile cetăţenilor. Acordarea tarifului social consumatorilor casnici de energie electric Mai mult, statul maghiar va trebui să se asigure că invitații BII - experți și consilieri care acționează în interesul băncii - vor putea intra în țară fără a se ține cont de cetățenia lor, iar Ungaria va fi obligată să le furnizeze imunitate diplomatică celor care au de-a face cu banca, mai scris Index.hu Doctorul care il trateaza este Sean Conley, veteran al marinei americane, care a participat in trecut la operatiunea ISFA, salvand viata unui soldat roman ranit de un dispozitiv exploziv. Pentru acest lucru, el a fost medaliat in 2014 de Statul Major General Roman Statele, in speta statul roman, ascunde faptul ca cetatenia este un contract intre entitatea-stat si o fiinta umana. La 14 ani esti manipulat sa crezi ca e in firea lucrurilor sa devii cetatean, ca e ceva absolut natural (sau lasat de la dumnezeu - daca socotesti din perspectiva religioasa), ca e obligatoriu

Afacerile acestora cu statul, in principal, au dat nastere unei categorii de oameni de afaceri dependenti de mediul politic. Probabil ati observat ca indiferent pe cine votam, indiferent ce partid guverneaza, exista o categorie uriasa de favoriati care, desi au delapidat si delapideaza statul, isi vad nestingheriti de afaceri Deci, statul doar trebuie sa vrea. Cine reprezinta statul, Guvernul, trebuie sa-si faca treaba. Azi nu prea se intampla acest lucru. Sau nu in timpul in care noi avem nevoie, a punctat Daniel Mischie - statul roman, declarat ca atare, de Decretul 31/1954; - asociatiile de proprietari (Legea nr. 114/1996 legea locuintei si Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari [8]). 3. Capacitatea juridica civila a persoanelor juridice. Aspecte general

Art. 1 - Statul român - Constituția Românie

ROLUL SI FUNCTIILE STATULUI. SECTIUNEA 1. GENERALITATI [1]. Rolul si functiile statului au constituit un obiect principal de studiu si analiza in lucrarile marilor ganditori ai lumii, care s-au concentrat asupra fenomenului juridic, indeosebi asupra contributiei dreptului la reglementarea raporturilor sociale, la organizarea societatii omenesti, mai ales dupa aparitia relatiilor politice-statale Puterea statala nu se confunda cu puterea politica. Caracteristicile puterii de stat Despre autolimitarea puterii Principiul separatiei puterilor, al egalitatii, cooperarii si controlului reciproc al acestora Puterea executiva Puterea legislativa Puterea judecatoreasca Ca trasaturi generale ale puterii de stat retinem: - caracterul de putere; - caracterul coercitiv; - putere sociala; - putere. Statul ia aproape jumătate În consecință, pentru a plăti un salariu net de 1.774 lei, angajatorul cheltuie 3.068 lei, repartizați astfel: 42,18% la stat, respectiv 57,82% la angajat. Dacă facem calculele pentru un salariu brut de 5.000 de lei, cota statului este de 42,79% din salariul brut, iar cea a salariatului scade la 52,21% Recuperatorii de Creante, precum InvestCapital LTD, atenteaza la Securitatea Nationala si la Proiectul European. In acest an, 2021, ne-am propus sa extindem lupta cu Recuperatorii de Creante, precum InvestCapital LTD. Urmarim sa reinstauram Statul de drept si in ce priveste Recuperatorii de Creante (ex. Invest Capital) protejati de executori si.

Dreptul constitutional la libertatea de exprimare este pus

Clotilde Armand este candidata USR la primăria Sectorului 1. Un om care și-a început cariera politică militând, cel puțin teoretic, pentr Melodia care il reprezinta pe Basescu,am facut si ca cocalri aia fara numar,muie Basescu,Muie R.O.M.A.N.I.A fiindca este de cacat,traiam numai in jeg mizerie,si in care statul roman ocoleste mereu aceste subiecte si le conserva mai departe,sa ne sugeti pula bine domnule presedinte In mod specific, dreptul roman reprezinta totalitatea normelor juridice instituite sau sanctionate de statul roman si este un sistem extrem de vast si Fiscalitate Caracteristica generala a societatii contemporane o reprezinta cresterea taliei statului, a carei prezenta este consemnata in absolut toate domeniile de activitate social-economica Tinerea evidentei persoanelor prezinta o deosebita importanta pentru statul roman, in sensul cunoasterii si individualizarii tuturor cetatenilor tarii, de la data nasterii, al desfasurarii corespunzatoare a multiplelor raporturi dintre institutiile statului si cetateni, in realizarea drepturilor si obligatiilor ce revin atat unora, cat si.

Cine le respecta?Cate acte normative a emis statul roman in 20 de ani Simona 27 ianuarie 2011 at 00:00. Trebuie sa faceti un tabel si cu anii in care au fost emise cele mai multe ordonante neconstitutionale. Si cate. Veti gasi ca asta s-a intamplat in ultimii doi ani de guvernare PDL Inca de la aparitie, volumele publicate de Radu Cinamar fascineaza cititorii cu ineditul subiectelor abordate, de natura ezoterica si spirituala, si datorita acuratetei cu care acestea sunt descrise. Cu o prezenta pe piata de peste 15 ani, Radu Cinamar demonteaza mituri si raspunde la intrebari, trateaza teme obscure si deschide orizonturile. Premierul nu reprezintă statul român, ci cel mult Guvernul României. Faptul că încearcă forțarea notei cu reprezentarea nu printr-o discuție cu mine ci printr-o declarație care nu este act juridic arată o slăbiciune. Premierii trebuie să fie bărbați, să-și asume ce-și doresc, a încheiat Traian Băsescu Statul este cel mai mare hot! Dar cine e statul? Toti bugetarii, milionul de functionari, ei sunt Statul. Incompetenta este incurajata, astfel se creaza mai multe posturi si e mai bine pt noi. Un loc caldut la stat, asta se vaneaza. De ce sa munceasca ei la privat ca fraierii. Afara cu bugetarimea! HOTII ! Ne iau 60% din bani

In litigiul dintre statul roman si firma Noble Ventures, judecatorii de la Washington (un german, un britanic si un francez) nu s-au gandit de fapt la cata dreptate are statul roman, ci mai degraba la cine este, ce a facut si cum s-a comportat firma Noble Ventures. Si probabil Noble Ventures a iesit extrem de prost la acest examen Cine cercetează contractele lui Valeriu Stoica cu instituțiile statului român. Pentru că Dan Șova este la un pas de a fi arestat pentru 5000 de euro pe lună, de ce nu ar fi de cecrcetat și contractele cabinetului lui Valeriu Stoica de 15 milioane de euro într-un an. Vaca de muls a avocatilor PDL a murit: Valeriu Stoica taxează statul. CIne va mai merge cu masina? De ceva vreme am inceput sa am ura pe tot ce inseamna STATul ROMAN. de la cei care iau taxe pana la cei care fac controale.SI ma enervez si mai mult cand cei care suntpusi acolo nu constientizeaza ca si ei sunt oameni , ca si ei au familii si ca in secunda urmatoare din vanator pot deveni vanat Statul român sprijină investitorii în energie verde (regenerabilă) prin intermediul certificatelor verzi și prin asigurarea cadrului legal de comercializare a acestora. În prezent, fiecare MWh de energie verde produs din surse regenerabile este recompensat cu un număr de certificate verzi

PIPE FLOW - proiectare, calcul si analiza sisteme de

Desființarea SIIJ încalcă independența justiției. In primul rand, este vorba despre incalcarea independentei justitiei. AMR, UNJR, AJADO si APR explica faptul ca SIIJ reprezinta un garant al acestei independente, prin faptul ca mecanismul de numire a procurorilor sectiei speciale este unul complet independent de factorul politic, rolul primordial avandu-l CSM Alexandru Bogdan, apărătorul monstrului din Caracal, încasează suma de 313 lei pentru că îl reprezintă pe acesta în dosarul penal care a fost deschis pe numele său.Banii vor fi dați din fondurile Ministerului Justitiei. Potrivit art. 275 al. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare ramân în sarcina statului La întâlnire nu au fost consultate organizații patronale sau ONG-uri care reprezintă interesele românilor care lucrează în afară. Deși mai multe ONG-uri au transmis ministerului intenția de a participa la dezbateri pentru modificarea legii, ministerul le-a răspuns după o lună și le-a oferit doar o zi, înainte să publice proiectul de lege modificată Pe cine mai reprezintă Parlamentul României? Toate cărţile de ştiinţe politice susţin că Parlamentul este instituţia principală a democraţiei, reprezentantul tuturor cetăţenilor (art. 61) şi depozitarul suveranităţii, al independenţei naţionale, iar Constituţia îi stabileşte cu mare claritate atribuţiile şi îndatoririle Impozitul pe constructii speciale pare sa declanseze recomandari din partea unor specialisti externi. Acestia considera ca taxa ar trebui reanalizata si, astfel, modificata. Mai exact, Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, a declarat saptamana trecuta ca incurajeaza reanalizarea.. Statul anului 2060, cu totul restructurat Romania anului 2060 va fi de nerecunoscut, considera analistul financiar Ionel Blanculescu. Statul, cum este acum, este rudimentar, nu mai satisface, a ramas in urma. Atunci, probabil ca sistemul corporatist, care si-a dovedit eficienta in acesti ani, ii va lua locul