Home

Ce este liceul

Care este diferența dintre liceu și colegiu? În ce constă

Ce înseamnă liceul pentru mine? Totul! LOGO pape

Liceul Teoretic Național este o școală pentru toată viața. Aici pregătim elevi, nu note și știm că prin modelul nostru educațional putem asigura o pregătire academică de top, dar și dezvoltarea competențelor necesare unei societăți a viitorului Colegiul (din latină collegium academiae, comunitate academică) este o instituție de învățământ mediu sau superior, cu internat, în unele state.. În Statele Unite ale Americii și Regatul Unit, termenul colegiu (în engleză college) se referă formal la o parte constituentă a unei universități. În Republica Moldova colegiul este o instituție de învățământ mediu de. Deși aflată sub patronatul Bisericii Ortodoxe Române, școala noastră nu este una confesională și nici orele de Religie nu sunt mai numeroase decât cele înscrise în programa Ministerului Educației. Noutatea cu care vine Liceul Teoretic Sfinții Trei Ierarhi este pregătirea profesională și moral-religioasă a cadrelor didactice Dacă întrebarea ta este dacă sunt şanse să nu fii repartizată la un liceu anume, pentru care ai media mai mare decât a ultimului admis în liceul respectiv în 2018, atunci răspunsul este că da, se poate să nu intri la acel liceu, chiar dacă bifezi criteriul de medie, întrucât sunt şi alte criterii luate în calcul, precum.

După ce ai selectat un număr de opțiuni, trebuie să identifici ce vezi important la un liceu. Poate că pentru tine este important ca liceul să aibă o comunitate primitoare și diversă. Poate consideri că dotările instituției sunt o prioritate pentru tine Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu asigura o dezvoltare si o incadrare sociala compatibile cu mai multe arii de referinta. Fiecare elev este liber si indemnat sa se implice in activitatile extrascolare ce-l vor pregati, prin conferirea si dezvoltarea unor calitati esentiale oricarui individ pe plan profesional, economic, familial si moral, pentru viata post-liceala COLÉGIU s.n. 1. (Ant.) Grup (de cel puțin trei persoane) însărcinat cu o anumită funcție publică. ♦ Grup care formează organul de conducere și de îndrumare al unui periodic, al unei lucrări, cărți etc., al unei instituții etc. 2. Corp sau asociație a unor persoane care au aceeași profesiune sau aceeași demnitate. 3 Pe locul al doilea este Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, unde s-a intrat cu 9,90, dar unde sunt 3 clase de matematică-informatică a câte 28 de elevi. În tabelul de mai jos sunt informaţii despre judeţ, şcoală, clasa la care a fost organizată admiterea, ultima medie de admitere şi numărul de elevi de la acea specializare Este o descriere a oportunităților pe care le-am avut eu, nicidecum o generalizare. Și este doar o încercare de a sublinia o zonă de eficiență a pregătirii existente în liceul pedagogic care punea accent pe oportunități practice, concrete, oferite elevilor. Chiar dacă nu aveam, la vârsta respectivă, maturitatea emoțională.

Liceul Academiei de Ştiințe este liceul ce oferă fiecăruia

Când merg la urne, americanii nu aleg direct președintele, ci votează de fapt un grup de oficiali care alcătuiesc colegiul electoral, denumiți electori, care reprezintă cele 50 de state ale Statelor Unite și care practic votează pentru președinte și vicepreședinte. Și nu, votul americanilor nu este inutil, ci determină clar în ce. Cum este liceul în Marea Britanie. Povestea unei ploieștence care învață în Anglia. Andreea are 17 ani și este născută în Ploiești. De la vârsta de 15 ani, aceasta s-a stabilit, împreună cu familia, în Marea Britanie. Aceasta a povestit unui reporter de-al ziarului nostru care sunt principalele diferențe dintre școlile din.

LTN - Liceul Teoretic Naţiona

Tehnician in activitati economice este o calificare ce imbina activitati complexe, caracterizate prin interdisciplinaritate. Astfel, analizeaza si valorifica oportunitatile mediului economic, promoveaza misiunea si valorile firmei. Poate intocmi, utiliza si analiza documente si informatii financiar-contabile, inregistra evenimente si tranzactii din activitatea economica utilizand programe. Ce studii are Mirela Vaida. Putem spune că Mirela Vaida este o adevărată artistă, însă ar putea oricând să-și schimbe domeniul cu un loc de muncă în domeniul jurdic sau poate fi chiar și programator. Da, Mirela Boureanu Vaida are studii impresionantă. S-a născut în data de 16 martie 1982 la Târgu Frumos, județul Iași Inscrierile la liceu se apropie, iar elevii trebuie sa completeze, in perioada 3 - 7 iulie 2019, optiunile lor in fisele de inscriere la liceu. De aceea, va prezentam un top 20 cele mai bune licee din judetele principale ale tarii, impreuna cu mediile de admitere de anul trecut. Cititi aici informatii complete despr

Colegiu - Wikipedi

Liceul De Arta George Enescu | Licee din Bucuresti | Urbo

Daria abia terminase liceul și urma să meargă la facultate, însă planurile i-au fost date peste cap. Ea a murit ieri dimineață și a lăsat multă durere în suflet. Daria este victima accidentului. Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum. În ipoteza.

Colegiul Naţional Bilingv George Coşbuc este centru de examinare Cambridge desemnat de British Council, deci elevii susţin probele de examen chiar în colegiul nostru. Certificatul de atestare a cunoaşterii limbii engleze - Certificatul Cambridge - este valabil toată viaţa şi le serveşte atât la facultate cât şi la. Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu asigura o dezvoltare si o incadrare sociala compatibile cu mai multe arii de referinta. Fiecare elev este liber si indemnat sa se implice in activitatile extrascolare ce-l vor pregati, prin conferirea si dezvoltarea unor calitati esentiale oricarui individ pe plan profesional, economic, familial si moral, pentru viata post-liceala DESPRE NOI. La 10 octombrie 2010, s-au implinit 157 de ani de la nasterea inginerului ELIE RADU, Inspector General, artizan si arhitect al Cailor Ferate Romane. Viata si opera sa complexa, dedicata lucrarilor publi ce din Romania, il asaza in panteonul marilor personalitati, care au daruit Romaniei moderna infrastructura de care avea nevoie: cai ferate, drumuri, poduri si alimentari cu apa Este o instituție cu pretenții în ceea ce privește oferirea de servicii educaționale. Liceul Teoretic Novaci a fost înfiinţat în 1956, sub denumirea de Liceu de cultură generală, apoi din 27 august 1977 devine Liceu Industrial. În perioada 1977-1992 a purtat denumirea de Liceu Industrial, fiind patronat de Ministerul.

Educatie Crestina Bucureşti Liceul Teoretic Sfintii

Liceul nostru oferă un învățământ riguros care se desfășoară după programa școlară aprobată de Ministerul Educației Naționale din Franța. Misiunea liceului este de a asigura reușita tuturor elevilor și de a-i pregăti pentru intrarea în învățământul superior O lume mai bună prin artă. Viziunea noastră, o lume mai bună prin artă, rezumă succint credința că arta este cea mai înaltă manifestare a spiritului uman, o forță pentru bine, care poate să aducă armonie, toleranță și înțelegere între oameni, indiferent de rasă, etnie, naționalitate, religie sau statut socio-economic. De aceea, noi considerăm că misiunea Liceului.

Liceul Vlad Tepes este unul despre care se vorbeste poate mai putin, nejustificat totusi. Nu este, e adevarat, intre cele cu foarte multi olimpici, sau din topurile nationale. Dar, Liceul Vlad Tepes face un lucru foarte bine. Reuseste sa mentina un proces educational de bun nivel, acordand o sansa importanta si elevilor din medii economice.

Totul despre Admiterea la Liceu - Evaluare National

 1. Despre noi. Situat într-o zonă centrală, Colegiul Naţional Spiru Haret este accesibil elevilor din întreg municipiul Bucureşti, și nu numai, fiind o alegere inspirată a absolvenţilor de şcoală primară şi de gimnaziu, care doresc să obţină performanţe în cadrul învăţământului gimnazial/liceal şi să își formeze o bază solidă de cunoștințe pentru etapele de.
 2. Cei care sunt interesați de un transfer la Liceul A I Cuza, începând din anul școlar 2021-2022, sunt rugați să citească cu mare atenție toate documentele publicate: Calendarul detaliat și procedura de depunere a dosarelor se găsesc în Anunț Programele Citește mai mul
 3. decebal este liceul elevilor care Ştiu ce vor este biletul cĂtre afirmarea valorii, liceul devenirii tale str. horia agarici, nr.4 constanţ
 4. Centrul de examen, unde se susțin probele scrise pentru examenul de bacalaureat este LICEUL GEORGE CALINESCU Adresă : Strada Biserica Amzei 20-24, SECTOR 1, București ANUNȚ IMPORTANT - ADMITERE 2021-202
 5. Cum se defășoară alegerile, ce este colegiul electoral și cum se stabilește învingătorul State roșii, state albastre și state competitive Ce se întâmplă dacă votul pe state produce o egalitate sau un rezultat inconcludent în Colegiul Electoral Sezonul prezidențial este aproape de a se încheia în Statele Unite ale Americii. Într-un an extrem de dificil pentru țară, în.
 6. După ce ați fost repartizați la liceu, potrivit calendarului Ministerului Educației, trebuie să depuneți dosarul de înscriere la liceul la care ați fost declarat admis.Perioada de depunere a dosarului de înscriere este între 10-13. ADMITERE LICEU 2018. Pentru acei elevi care vor să schimbe liceul sau profilul la care au fost repartizați există și o soluție
 7. Colegiul Naţional Sfântul Sava rămâne şi anul acesta pe primul loc în topul celor mai bune licee din Capitală şi, ca şi anul trecut, acesta este urmat îndeaproape de Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr. Surpriza vine din partea Colegiului Naţional Spiru Haret care a reuşit să se claseze pe cel de-al treilea loc. Colegiul Mihai Viteazul este însă singurul din.

Ce este osteopatia? Osteopatia este o medicina holistica, neconventionala, care vizeaza refacerea sanatatii prin restabilirea micromobilitatii in zonele afectate si diagnosticate cu disfunctii prin Diagnosticul Osteopatic Specific (D.O.S.). Aflaţi mai multe în pagina dedicată Inspectoratul din București a publicat broșura de admitere la liceu 2018, unde elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc de Evaluare pot să vadă câte clase organizează pe fiecare filieră liceele din Capitală. Pe locul 2 în topul liceelor, la specializarea Mate-info, este Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr Mai întâi, ce reprezintă CMR? Colegiul Medicilor din România este organism profesional, apolitic, fără scop lucrativ, de drept public, cu responsabilități delegate de autoritatea de stat, în domeniul autorizării, controlului și supravegherii profesiei de medic ca profesie liberală, de practică publică autorizată Care a fost explicația pentru reușita de zile mari a viitorilor studenți? Toți au planuri mari în privința viitorului lor. Liceul din România cu rata de promovare de 100%. În lista liceelor care au intrat în top în funcție de rata de promovare a candidaților este și Liceul Tehnologic Iancu Jianu din Județul Olt

Admitere liceu - sfaturi despre cum sa iti alegi liceu

Admitere liceu 2020: Care este ultima notă de admitere la Colegiul Sfântul Sava, Mate-Info. Cele mai bune licee din ţară se întrec în medii de admitere aproape de perfecţiune. Notele cele mai mari de admitere au fost la profilul Matematică-Informatică. Colegiile Sfântul Sava şi Gheorghe Lazăr din Bucureşti, dar. Colegiul nostru dispune de ţinuta reprezentativă care este considerată oglinda elevului, evidenţiind faptul ca toţi elevii sunt egali, toţi având dreptul la o educaţie corespunzătoare. Colegiul naţional Mircea Eliade Sighişoara. Judeţul Mureş. Strada 1 Decembrie 1918. Numărul 31. Telefon : 0265771375

Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu, Bucureşti - o

Este vorba despre rezultatele repartizării la liceele militare din România. Potrivit rezultatelor repartizării la liceele militare, publicate pe site-ul admitere.edu.ro, ultima medie de admitere a fost 8.99. Rezultate repartizare licee 2020. Colegiul Naţional Militar Mihai Viteazul din Alba Iuli Este bine de știut că sunt cel puțin 101 lucruri care aceștia le pot face, 51 de servicii clasificate la nivel mondial și acestea la rândul lor regrupate în 26 de domenii pe care Federația Internațională a Asociațiilor de Detectivi le-a stabilit că fiind uzuale în Europa Este foarte clar că legea vine în sprijinul fiecăruia în parte pentru disjungerea răspunderii civile, adică pentru diminuarea acestui adevărat flagel social pe care îl reprezintă loturile de anchetaţi în solidar pentru semnarea sau contrasemnarea unui document ce incumbă faptei profesională sau de dispoziţie numai a. Dragi elevi, bine ați venit în anul școlar 2020-2021! Cadrele didactice din Colegiul Național Ion Neculce vă vor fi alături pe drumul dezvoltării educaționale. Ne propunem să creăm contextul în care să învățați cu succes, să vă valorificați potențialul și să vă dezvoltați personalitatea

colegiu - definiție și paradigmă dexonlin

 1. Comisarii. Conducerea politică a Comisiei Europene. Cum ne desfășurăm activitatea. Proceduri. Agenda. Transparenţă. Fostele colegii ale comisarilor. Prioritățile Comisiei (2019-2024
 2. al cu elevii care au obtinut rezultate la olimpiade si concursuri scolare in anul scolar 2016-2017. Profesori
 3. Liceul Tehnologic Mihai Viteazul din Călugăreni (județul Giurgiu) este unul dintre liceele care, anul acesta, la examenul de Bacalaureat, nu se poate lăuda cu o rată a promovabilității demnă de menționat. În schimb, numărul de zero elevi promovați la sesiunea din această vară a examenului maturității nu face altceva decât să pună pe gânduri autoritățile
 4. Evaluare Națională 2019. Topul liceelor din București și din România. Media notelor obținute la Evaluarea Națională este unul dintre criteriile de admitere la liceu. Care sunt cele mai bune licee în funcție de nota de admitere din 2018
 5. Dumitru Goroianu a absolvit liceul în acest an. Se descurcă bine la toate materiile și încă n-a decis ce facultate va urma, dar știe sigur că vrea un viitor eficient energetic. A participat la o vizită de studiu la facultatea de energetică din cadrul Universității Tehnice din Moldova unde a văzut echipamente de dimensiuni reale.
 6. Învățământul dual. Ce este sistemul dual. De ce să alegi sistemul dual. Sistemul dual în Sectorul 3. Oferta educațională. Unități de învățământ. Colegiul Tehnic Mihai Bravu. Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Liceul Tehnologic Theodor Pallady

Topul celor mai bune 50 de clase şi specializări de liceu

 1. Astfel, se remarcă faptul că 4 elevi de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu au obținut 10 pe linie. Lista celorlalte școli din București la care elevii au luat media 10 la Bacalaureat 2021: Colegiul Naţional Sfântul Sava - 3. Colegiul Național Spiru Haret - 2. Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr.
 2. at liceul anul acesta s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat, interesul fiind mult mai scăzut decât anul trecut, atât în procente, cât și în valoare absolută, a declarat, miercuri seara,
 3. Ecaterina este una dintre cele 11 tinere absolvente care şi-a depus dosarul de înscriere în vederea susţinerii examenului naţional de titularizare în învăţământ. Dincolo de rezultatele obţinute la învăţătură, pe parcursul celor 4 ani am avut bucuria de a descoperi o tânără cu o personalitate puternică, empatică, plină de.
 4. Colegiul Colegiul Naţional Militar Tudor Vladimirescu Craiova a publicat, ieri, rezultatele finale de la admiterea în clasa a IX-a. Potrivit reprezentanțior colegiului au fost admişi 120 de elevi, dintre care 36 sunt fete. Mediile de admitere sunt cuprinse între 9.97 şi 7.63. Elevii care.
 5. 9.41 este cea mai mare medie la Liceul Teoretic Octavian Goga din Huedin. Din 115 candidați înscriși la examenul de BAC din 2021, 80 de candidați au reușit să ia examenul de maturitate, 31 de candidați au fost declarați respinși în timp ce 4 candidați nu s-au prezentat la examen

Cel mai bun liceu din România este un liceu din Cluj-Napoca. Următoarele două locuri sunt ocupate de două licee din București. Colegiul Naţional Emil Racoviţă din Cluj-Napoca a obţinut cel mai mare punctaj - 8,97 - în topul celor mai bune licee din România, în 2021. Media aritmetica a mediilor de admitere la liceu [ Viziune. Liceul Teoretic Constantin Brâcoveanu , unitate şcolară cu tradiţie în învăţământul bucureştean, cu o vechime de peste 50 de ani, reprezintă pentru zona în care se află, o alternativă viabilă pentru comunitatea locală din perspectiva serviciilor de educaţie si instrucţie necesare socializării, formării şi dezvoltării personalităţii umane Liceul Piarist este un ansamblu arhitectural din Timișoara, destinat inițial liceului înființat de Ordinul Piarist.Ansamblul, în stil Art Nouveau, cuprinzând liceul, sediul casei, o biserică-capelă și un internat, a fost proiectat de László Székely și inaugurat în 1909.După al Doilea Război Mondial au funcționat în sediul acesta unele facultăți ale Școlii Politehnice. liceul privat da vinci este mai mult decÂt o ŞcoalĂ. AICI POŢI GĂSI TOT DE CE AI NEVOIE PENTRU A CREŞTE O PERSONALITATE ADAPTATĂ LA DIVERSITATEA CULTURALĂ GLOBALĂ. ABORDĂRI EDUCAȚIONALE INEDIT În anul 1990 se întreprind mai multe acţiuni la nivelul I.S.M.B, care vizează reînfiinţarea Liceului Teoretic Mihail Sadoveanu şi separarea de Grupul Şcolar Industrial Mecanică Fină. Prin decizia din iunie 1991, unitatea noastră funcţionează în corpul B al clădirii din strada Popa Lazar nr.8, având 15 săli de clasă.

O singură școală din Arad în topul cu cele mai mari medii

Elevul nostru este unul care are competente, care e serios, muncitor si doreste sa evolueze, creioneaza el portretul elevului de la Racovita. Colegiul National are pentru clasa a IX-a 140 de locuri, dintre care 112 sint la profilul real: matematica-informatica Liceul Teoretic Callatis Mangalia. Educatia este cel mai frumos dar pe care il poate dobandi omul - Platon. Înfiinţat în anul 1959, cu denumirea de Şcoala Medie Mixtă cu clasele I-XI, Liceul Teoretic are o lungă tradiţie, în învăţământul din Mangalia. Răspunzând nevoii de a oferi tinerilor din Mangalia şi din. Tot ce se întâmplă în ELF aș fi vrut să se întâmple în școlile copiilor mei. Școala ELF a început în cancelarie la liceul Gheorghe Șincai atunci când discutând cu Marinela Scripcariu, învățătoare la liceul Coșbuc pe acea vreme, am întrebat-o dacă vrea să facem o școală privată

Asteptam sa vizitaţi Liceul Tehnologic Petru Rares Barlad pentru ca este singura unitate scolara din zona Barladului care, in urma absolvirii, va garanteaza, in proporţie de 80%, un loc de munca, in urma contractelor semnate cu diferiţi agenţi economici. Colegiul Național Frații Buzești este pregătit să facă față provocărilor unei situații singulare și își așteaptă cei aproape 2 500 de elevi și 140 de cadre didactice cu multe elemente inovatoare, atât în ceea ce privește modul de desfășurare al activității didactice, cat și în privința organizării spațiului. Ultima medie cu care s-a intrat anul acesta la Colegiul Economic este 7,34 iar candidatul a fost repartizat la profilul comerţ. Media este mică faţă de anul trecut când ultima notă de admitere a fost 7,98 pentru acelaşi profil

Urmatorul liceul este Colegiul national Gheorghe Lazar, cu 9,90. Podiumul este completat de Colegiul National Fratii Buzesti, din Craiova, cu 9,89, la profilul Stiintele naturii Colegiul Farmaciștilor din România. Decizia CE vaccin Janssen 23.07.2021 ro Vaccin COVID-19 COVID-19 Vaccine Moderna) pentru a include utilizarea la copii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani. Vaccinul este deja autorizat pentru utilizare la persoanele cu vârsta peste 18 ani

Arte Plastice

Ce m-a învățat liceul pedagogic - Sucitorul de mint

liceul de arte marin sorescu craiova. Liceul de Arte Marin Sorescu este instituția în care elevii își dezvoltă spiritul creativ, își modelează talentul și își formează personalitatea, astfel încât, peste ani, numele lor să devină embleme ale artei Colegiul Național Cantemir Vodă este o instituție de învățământ liceal înființată oficial la data de 27 octombrie 1868.Colegiul Național Cantemir Vodă este unul din liceele teoretice din București care și-a concentrat atenția și resursele către profilul real, având o singură clasă de științe ale naturii. Celelalte locuri disponibile la Colegiul Național Cantemir.

In 2020 liceul nostru a avut prima generatie de absolventi cu o rata de promovare la BAC de 100%. Reputatia foarte buna a LLI Academy, continuitatea procesului educational de la gradinita pana la bacalaureat, metodele moderne si interactive de predare, rezultatele obtinute la bacalaureat 2020 dar si la olimpiadele nationale de profil, fac din liceul Condiţiile de acum de la Liceul de Arte sunt mai aproape de ceea ce merită Brăila, având în vedere istoria culturii brăilene. Ceea ce s-a realizat aici este asemănător cu Golgota artistică, neştiută, necunoscută, chinuitoare, care dacă se implineşte, toată lumea aplaudă

Colegiul Național Carol I este o instituție de învățământ din Craiova, România.A doua școală în limba română ca vechime, are înscriși în prezent peste 1800 elevi în clasele I-XII, dintre care jumătate la liceu, la profilurile real, uman și științele naturii LICEUL TEHNOLOGIC PETRU RAREȘ BOTOȘANI SCURT ISTORIC Prima denumire a unităţii noastre şcolare a fost Liceul Industrial de Băieţi - înfiinţat la 1 octombrie 1902, ca Şcoala Inferioară de Meserii gr. I, cu scopul de a pregăti muncitori și maiştri pentru industria de stat şi particulară. Pentru localul şcolii s-a intervenit la Ministerul Domeniilor, car Colegiul dispune de o sală de festivități cu 60 de locuri și este în curs de realizare extinderea acesteia la 300 de locuri. În căminul 1 sunt organizate cabinetul medical și cabinetul stomatologic, care sunt dotate cu mobilier și echipament medical corespunzător

Carașova este o localitate în care copiii dumneavoastră pot studia în siguranță, feriți de tentațiile pe care le oferă unele Curriculum. Profilul Uman. Specializarea Filologie cu predare în limba română și în limba croată. De ce să aleg Liceul Teoretic Bilingv din Carașova? pentru că aveți posibilitatea de a Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj este unicul liceu cu profil agricol din București care oferă specializări și calificări căutate în acest moment pe piața muncii. Unitatea noastră a luat ființă în 1971 din iniţiativa profesorului Veceslav Harnaj, preşedintele Academiei Mondiale de Ştiinte Apicole, sub denumirea de Liceul. Pentru Colegiul Național Doamna Stanca Satu Mare, sfârșitul anului 2020 a adus un nou parteneriat strategic Erasmus+ KA2, cu titlul SpeakER , care se derulează în perioada 01.10.2020-30.09.2022. Scopul acestui proiect inovator este de a promova multilingvismul și diversitatea în Uniunea Europeană prin promovarea bunelor practici de punere în aplicare a ER (evadare dintr-o. Într-un univers alternativ al Ecvestriei, poneii devin adolescente care trebuie să învețe ce înseamnă să fii om în timp ce studiază la liceul Canterlot. Vizionează trailerele și află mai multe

Despre noi - LICEUL TEHNOLOGIC ECONOMIC VIRGIL MADGEARU

Această fărâmă virtuală din viața și activitatea noastră - a celor peste 1.000 de elevi și mai mult de 70 de profesori, economiști, ingineri și maiștri - este o modalitate de a descoperi API. Pentru a ști ce este cu adevărat colegiul nostru trebuie să-i respirați aerul, să-i simțiți prezența și să-i întâlniți pe oamenii remarcabili care muncesc și învață aici E un copil deosebit şi merită toată aprecierea. Rezultatul lui este unul remarcabil. Este o mândrie pentru Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir din Iaşi să avem o asemenea reuşită, prof. Anca Dimitriu, directoarea liceului pe care Răzvan Mogîldeaţă l-a absolvit. Vezi și: Top 10 vedete din România care nu au luat Bacalaureatul. Notele modeste obținute de fiecare în parte

Publicații online & print proprietare sau acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România. În această secțiune puteți regăsi toate hotărârile CSDL (Comisia Superioară de Deontologie și Litigii). Lista medicilor veterinari care doresc să asiste la eutanasie, la data 27.03.2018 Colegiul Naţional Militar Dimitrie Cantemir Breaza. Tabără de instrucție pentru liceenii militari. De la programul de învățământ elevii, care au finalizat clasa a XI -a, trec, pentru o săptămână, la programul de instrucție. Cu ranița în spate și cu mult entuziasm, cantemiriștii [ Cartografia şcolară permite navigarea în reţeaua şcolară din SIIIR, oferind localizarea pe hartă, structura organizatorică şi resurse utile despre unităţile de învăţămant, dar şi statistici naţionale şi judeţene pe hartă şi grafic Liceul Teoretic Internațional de Informatică București, cu clase pentru gimnaziu și liceu, este acreditat de către MECTS, urmând curriculumul național de învățământ. În momentul acreditării s-a constatat respectarea la un înalt nivel de către personalul școlii a cerințelor din standardele de acreditare pe domenii și funcții manageriale: curriculum, resurse umane, resurse.

Cine este Carmen Iohannis, noua prima doamna a RomanieiCrina Matei a dat detalii neștiute despre copilăria sa

Haret a facut tot ceea ce era posibil petru a da învatamântului normal directia cea mai potrivita acelui timp, nevoilor nationale, economice si sociale românesti. El este cel care a înfintat gradinitile de copii în România, cea dintâi deschizându-si portile la 1 decembrie 1897 Colegiul Național Pedagogic Regina Maria, Municipiul Ploiești a reunit astăzi, 8 mai 2020, sub egida. reginei inimilor, emoția , pasiunea, devotamentul dascălilor, cinstea și prețuirea micilor sau marilor. învățăcei, care și-au exprimat nostalgic dorința de a reanima sălile de clasă, de a regăsi bucuria reîntâlnirii Bine ati venit ! COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR DIMITRIE CANTEMIR - Locul I la evaluarea externă A.R.A.C.I.P. cu 107,712 puncte. Colegiul este situat pe primul loc la LICEE în evaluarea instituţională realizată de A.R.A.C.I.P. asupra stării calităţii sistemului de învăţământ preuniversitar din România în anul şcolar 2011-201 Cred că este o experiență bună, acumulată, utilă atât pentru școlile propriu-zise, cât și pentru tot invățământul și, această comunicare, această experiență comună, studierea experienței altora și aplicarea a tot ce este nou și progresist în învățământ este binevenită Colegiul Naţional Grigore Moisil vă așteaptă să îi urmați cursurile începând din clasa a V-a ! Înscrieți-vă chiar acum și veți fi elevi într-o școală cu tradiție ce promovează un învățământ modern, de calitate, sub îndrumarea unor profesori competenți, beneficiind de o dotare materială de invidiat

Prima şedinţă cu părinţii la clasa zero: "Cum, n-aveţiAndreea Esca a dat lectii de jurnalismRadu, fiul lui Ștefan Bănică este o frumusețe rară!Carole Lombard - Actor - CineMagia

Distribuie A fost publicat un top al liceelor din România în ceea ce privește mediile de la examenul de Bacalaureat 2021. Astfel, un colegiu național din Brașov și trei colegii naționale din București sunt în top 10 cele mai bune licee după afișarea mediilor de la examenul maturității, potrivit platformei BAC+. Pe locul 4 după [ De ce să alegi Colegiul Economic Virgil Madgearu? June 27, 2017. Andreea. Random 0. În martie am scris un articol despre sechelele cu care rămâi după ce termini acest liceu. Mi-am amintit că am uitat să trec faptul că 4 ani de zile am cărat schimburi la mine pentru orele de turism (so much fun hehe) Însă astăzi vreau să vă. Relația profesor-elev este esența educației școlare, în aceeași măsură în care prezența părintelui este esențială pentru educația copilului în familie! Pentru a ne bucura cât mai mult de beneficiile acestei minunate întâlniri formative, am pregătit școala pentru voi și am stabilit o serie de reguli ce privesc atât.