Home

Rugaciunile de seara

Rugăciunile de seară | TRIADIKON

Rugaciunile de seara - CrestinOrtodox

 1. Rugaciunile de seara - Dumnezeule cel vesnice si Imparate a toata faptura, Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului
 2. eze, pentru tine, sufletele noastre. Toată nădejdea mea spre tine o pun, Maica lui Dumnezeu, păzeşte-mă sub.
 3. Fii Doar Ortodox, abonează-te https://www.youtube.com/user/dotyk34?sub_confirmation=1RUGĂCIUNILE DE SEARĂ, RUGĂCIUNILE LA CULCARE#rugaciuni#seara#text~ psa..
 4. Ascultati si ruga-ti-va si voi in timp ce ascultati. Incheiati-va ziua cu rugaciunile de seara. Inchinati-va si multumiti lui Dumnezeu pentru ziua care tocma..
 5. rugĂciuni de seara, rugĂciune de searĂ, rugĂciunile de searĂ, rugĂciunile serii, din ceaslovul ortodo
 6. Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma indrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare.
 7. Rugăciunile de seară. Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție. Împărate ceresc, Mângâieto­rule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Rugaciunea la masa de seara - Mergand seara la masa, se zice: Manca-vor saracii si se vor satura si vor lauda pe Domnul; iar cei ce-L cauta pe Dansul, vii vor fi inimile lor in veacul veacului. Slava Tatalui si fiului si Sfantului Duh. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Ami

Rugaciunile de Seara (scrise si citite). Toate rugaciunile de seara care se citesc sau se asculta inainte de culcare.#rugaciune #rugaciuniledeseara #ortodox©.. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin. Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi, ca, nepricepandu-ne de nici un raspuns, aceasta rugaciune aducem Tie, ca unui Stapan, noi pacatosii robii Tai. Rugăciunile de seară . Î n numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Amin.. S lavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție. S lavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție. S lavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție.. Î mpărate ceresc, Mângăietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate le împlinești, Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și. rugaciunile de seara. Articole rugaciunile de seara; Rugaciunile de seara. Rugaciunile de seara - Dumnezeule cel vesnice si Imparate a toata faptura, Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a..

Rugăciuni de Seară - Rugaciun

RUGĂCIUNILE DE SEARĂ, scrise și citite (toate rugăciunile

Rugăciunea zilei de miercuri. Doamne Atotputernice şi Atotîndurate, îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peşteră şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoşii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul Rugăciuni ortodoxe făcătoare de minuni, către Maica Domnului, rugăciuni puternice, pentru începători, părinţi, sănătate, succes ş.a. Ce puteti asculta: Rugaciunile de dimineata Rugaciunile de seara Rugaciunea parintilor pentru copii Rugaciune dupa masa de pranz Rugaciune inainte de spovedanie Rugaciune inainte de masa de dimineat

RUGACIUNILE DE SEARA. Dupa obisnuitul început: Slava Tie, Dumnezeul nostru... Împarate ceresc... Sfinte Dumnezeule... Preasfânta Treime... Tatal nostru... Ca a ta este Împaratia... Apoi troparele acestea, glasul al 6-lea: Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi.. De judecata Ta, Doamne, mă tem și de munca cea fără de sfârșit; iar a face rău nu mai contenesc. Pe Tine, Domnul Dum­nezeul meu, pururea Te mânii și pe Preacurata Maica Ta și pe toate puterile cerești, și pe Sfân­tul înger, păzitorul meu. Și știu, Doamne, că nu sunt vrednic de iubirea Ta de oameni, ci vred­nic sunt de.

· Rugaciunile incepatoare: In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! Care pre­tu­tin­de­nea esti si toa­te le impli­ne­s­ti, Vis­ti­e­rul buna­ta­ti­lor si data­to­ru­le de via­ta, vino si Te sala­slu­ies­te intru noi, si ne cura­tes­te pe noi de. P reacurata si binecuvântata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Împarat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma îndrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine raiul sa dobândesc, Fecioara de Dumnezeu.

F ecioara, care esti pururea slavita, de Dumnezeu Nascatoare, Marie, Maica lui Hristos Dumnezeul nostru, primeste rugaciunile noastre si le du Fiului tau si Dumnezeului nostru, ca sa mântuiasca si sa lumineze, pentru tine, sufletele noastre. T oata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau Rugăciune de seară scurtă. Seara, după ce am stins toate luminile, și ne băgăm în pat, să facem o cruce mare pe pernă, și să rostim acest cuvinte, în gând, în șoaptă sau cu glas tare: D oamne Iisuse Hristoase, în mâinile Tale îți încredințez sufletul meu, Dumnezeul meu. Păzește-mă, binecuvântează-mă, miluiește.

Rugăciunile de dimineață. Rugăciunea de dimineață este hrana de peste zi a fiecărui suflet ce își caută mântuirea. De aceea, fără lenevire, datori suntem să începem ziua cu Dumnezeu, parcurgând aceste minunate rugăciuni cu dragoste și luare-aminte, fiind încredințați că ziua pe care Domnul o binecuvântează va fi spre. Rugaciunea de seara este foarte importanta pentru a merge linistit la culcare. Nu te baga in pat inainte sa le rostesti. Rugaciunea de seara a Sfantului Macarie cel Mare catre Dumnezeu Tatal. Dumnezeule cel vesnice si Imparate a toata faptura, Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste. 10 rugăciuni ale lui Arsenie Boca. Ce se întâmplă dacă le spui zi de zi. Despre părintele Arsenie Boca puține sunt lucrurile neștiute de dreptcredincioși. Rugăciunile părintelui Arsenie Boca sunt spuse zi de zi de mii și mii de credincioși. Născut la 29 septembrie 1910 din părinţi creştini ortodocşi, Iosif şi Cristina, în.

Rugaciunea este respiratia sufletului. A ne ruga înseamnă a ne înălţa spiritul şi inima către Dumnezeu pentru a-I aduce laudele noastre, a-i expune grijile noastre si a-I implora ajutorul. A ne înălţa spiritul către Dumnezeu înseamnă a ne smulge din vârtejul treburilor omeneşti a tuturor atracţiilor pământului, fie pur. Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om din țărână și ai suflat în fața lui su­flare de viață și, binecuvântându-l, ai zis: creș­teți și vă înmulțiți și um­pleți pământul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai bine­cuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate, ca neîncetat să. Rânduiala Ceasurilor Sfintelor Paști. În ziua luminatului praznic al Învierii lui Hristos, în toată Săptămâna Luminată, precum și la Odovania Paștilor (miercuri, înainte de Înălțarea Domnului), rugăciunile dimineții și ale serii sunt înlocuite de rostirea Ceasurilor, după următoarea rânduială: Pentru rugăciunile. Rugaciunile diminetii. Rugaciune catre Maica Domnului, incepatoare, inainte de spovedanie. Rugaciuni pentru copii. Rugaciunile diminetii. Rugaciune puternica de luni pentru copii, se seara, pentru spor, facatoare de minuni. Stoicescu Iulian 1 aprilie 2021. Rugaciuni. Rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor

Rugaciuni Ortodoxe: Rugaciunea de seara (audio) - YouTub

Asa Doamne, primeste umilita mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maici, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari, si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima; care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-au pus in mormant, care a treia zi Te-au vazut inviat din morti si la inaltarea Ta Te-a. Rugaciuni ortodoxe - Casatorie Rugaciunile nasilor Rugaciunea credinciosilor ce se casatoresc Rugaciunea sotilor unul pentru altul Rugaciunea vaduvei Rugaciune pentru casatorie Rugaciunea tinerilor care vor sa se casatoreasca Rugaciunea sotului pentru sotia sa Rugaciunea sotiei pentru sotul ei Rugaciunea parintilor pentru casatoria fiului lor Plansurile Sfantului Efrem Sirul Rugaciunea. Seara a venit la mine şi întregul univers aparţine lui Allah, care este Domnul lumilor. O, Allah, eu vă cer bun de noapte, succesul pe care îl şi ajutorului şi nur sa (lumina celesta) şi Barakaat (binecuvântări), şi de a căuta hidayat (de orientare) şi refugiu de la rău de această noapte şi răul care va veni mai târziu

Doamne, miluieste (de 12 ori). Rugaciunea de seara a Sfantului Macarie cel Mare, catre Dumnezeu Tatal: Dumnezeule cel vesnic si Imparate a toata faptura, Cel ce m-ai invred­ni­cit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi paca­tele ce am facut in a­ceasta zi, cu fapta, cu cuvantul si cu gandul; si cu­ra­teste, Doam­­ne, sme­ritul meu suflet de toata in­tina­ciu­nea trupului si a su. Rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria. Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint? Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor. Rugăciunea zilei de vineri. Doamne Iisuse Hristoase, Mântuitorul cel dulce al sufletului meu, în această zi a Răstignirii Tale pe Cruce ai pătimit şi ai luat moarte pentru păcatele noastre, mă mărturisesc înaintea Ta, cum că eu sunt cel ce Te-am răstignit cu păcatele mele cele multe. Mă rog, însă, Bunătăţii Tale celei.

Rugăciunea De Seară, Rugăciunile De Seară, (Rugăciunile

Chiesa Ortodossa Romena Milano Nord - Monza. Login Site. Scurt Istoric; Cultura Romana Cultura Romana. Personalitati Artistic Rugăciune de Dimineață (Părintele Arsenie Boca) Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în. Rugaciunile de seara . Rugaciunea intaia a Sfantului Macarie cel Mare. catre Dumnezeu Tatal. Dumnezeule cel vesnic si Imparate a toata faptura, Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, Iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, Doamne,. Psalmul 50. Miluieşte-mă, Dumnezeule, după mare mila Ta, şi după mulţimea îndurărilor Tale,şterge fărădelegea mea. Mai vârtos mă spalăde fărădelegea mea, şi de păcatul meu mă curăţeşte. Că fărădelegea mea eu o cunosc,şi păcatul meu înaintea mea este pururea.Ţie Unuia am greşit, şi rău înaintea Ta am făcut, aşa. Rugãciunile începãtoare: În numele Tatãlui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin. Slavã Ţie, Dumnezeul nostru, Slavã Ţie ! Slavã Ţie, Dumnezeul nostru, Slavã Ţie ! Slavã Ţie, Dumnezeul nostru, Slavã Ţie ! Împãrate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevãrului, Care pretutindenea eşti şi toate le împlineşti, Vistierul bunãtãţilor şi dãtãtorule de viaţã, vino şi.

Category: rugaciunile de seara sunt ca o spovedanie rugaciunile de seara sunt ca o spovedanie Si iata, ca noi daca vom cauta sa ne indreptam toata viata noastra, rugaciunile de seara sunt ca o spovedanie in fata duhovnicului.. Rugaciunile inserarii; Rugaciunile de seara; Articole recente. Eseu Sfânta Parascheva cea mult folositoare. Impactul şi influenţa ei în viaţa cea evlavioasă a creştinului contemporan Faptele bune ajuta pe om dupa moarte; Invataturi ale Parintelui Arsenie Boca 1 - Menirea in viat Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit. Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta pacatele noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang.

Rugăciunile de seară - Ortodoxia

 1. escu la 165 de.
 2. RUGACIUNILE DE SEARA. februarie 7, 2013 de USO. i. 28 Votari. Sfinte Dumnezeule. Prea Sfanta Treime. Tatal nostru. (Vezi acestea pe larg aici) Miluieşte-ne pe noi, Doamne, miluieşte-ne pe noi, că nepricepându-ne de nici un răspuns, această rugăciune aducem Ţie, ca unui Stăpân, noi, păcătoşii robii Tăi, miluieşte-ne pe noi
 3. eata. Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului - Manastirea Radu Voda - Bucuresti. Rugaciunea de seara. Acatistul Bunei Vestiri. Paraclisul Maicii Domnului - IPS Andrei. Articolele urmatoare. Rugaciunile di
 4. eata : Miezonoptica din toate zilele : Rugaciuni de seara : Rânduiala Miezonopticii din du
 5. Rugaciunile de seara . Dupa obisnuitul inceput: Slava Tie, Dumnezeul nostru Imparate ceresc Sfinte Dumnezeule Preasfanta Treime Tatal nostru Ca a ta este Imparati

Rugăciunile de sear

Din rugaciunile de seara April 14, 2011 Ma inchin Tie, Preasfanta Treime, Care esti o Fiinta de viata facatoare si nedespartita: Parinte, Fiule si Duhul Sfinte; cred intru Tine si Te marturisesc si Te slavest, Iti multumesc si Te laud, Te cinstesc, Te preainalt si Te rog: milueste-ma pe mine, nevrednicul robul Tau, pentru Numele Tau Altii socotesc insa Utrenia si Ceasul I ca laudele separate, dar unesc Vecernia cu Pavecernita, facand din ele o singura lauda, sub denumirea de Rugaciunea de seara (vezi Ceaslovul rom. ed. Nifon, Bucuresti, 1854, in Prefata ). [2] Comp. si Pr. V. Aga, Simbolica biblica si crestina

Articole rugaciunile de seara; Rugaciunile de seara. Rugaciunile de seara - Dumnezeule cel vesnice si Imparate a toata faptura, Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a. Rugaciunile incepatoare: Sculandu-ne din somn fara de lene si trezindu-ne, sa ne departam de asternut si indata intorcandu-ne cu fata catre rasarit, sa ne inchinam de trei ori, cu mana pana la pamant, zicand

Pacatele mele cele de voie si cele fara de voie, cele stiute si cele nestiute, care sunt din tinerete si din obiceiul cel rau si care sunt din voia cea sloboda si din lene: ori de m-am jurat cu numele Tau, ori de L-am hulit in gandul meu, sau pe cineva am ocarat, sau pe cineva am clevetit in mania mea, sau am scarbit, sau de ceva m-am maniat. RUGACIUNILE DE MULTUMIRE DE DUPA IMPARTASIREA CU DUMNEZEIESTILE TAINE. Stihuri de indemn : Dupa ce vei primi impartasirea sfanta. A facatoarelor de viata Daruri, Lauda adu si multumire mare. Si cu caldura Domnului te roaga : Slava Tie, Doamne, Slava Tie, Doamne, Slava Tie, Dumnezeului nostru ! Apoi graieste urmatoarele rugaciuni Amin. Rugã ciunea a doua, a Sfântului Antioh, cã tre Domnul nostru Iisus Hristos. A tot ţiitorule Cuvinte al Tatãlui, Însuti fiind desãvâş it , Iisuse Hristoase, pentru multã milostivirea Ta, nu Te dezlipi de mine, robul Tãu, ci odihneş te în tru mine pururea, Iisuse, Cel ce esti Pastor bun oilor Tale. Nu mã da ispitei şarpelui. Simbolul Credinţei. Cred întru-Unu Dumnezeu, Tatăl Atottii-torul, Făcătorul cerului şi al pământului, vă­ zutelor tuturor şi nevăzutelor.Si întru-Unu Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unu-Născut, Care din Tatăl S-a născut mai înainte de toţi vecii Rugaciunile de seara Dupa obisnuitul inceput: Slava Tie, Dumnezeul nostru. Imparate ceresc. Sfinte Dumnezeule. Preasfanta Treime. Tatal nostru. Ca a ta este Imparatia. Apoi troparele acestea, glasul al 6-lea: Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi. Slava. Doamne, miluieste-ne pe noi

Rugaciunile de seara - - YouTub

Rugaciune de seara 3

De judecata Ta, Doamne, mă tem şi de chinul cel fără de sfârşit; iar a face rău nu mai contenesc. Pe Tine, Doamne Dumnezeul meu, pururea Te mânii şi pe Preacurata Maica Ta şi pe sfântul înger păzitorul meu. Şi ştiu, Doamne, că nu sunt vrednic de iubirea Ta de oameni, ci vrednic sunt de toată osânda şi chinul.. Rugăciunile mesei. de ortodoxia 23/06/2017. 23/06/2017. Advertisement. Înaintea gustării de dimineaţă. Bine voi cuvânta pe Domnul în toată vremea, pururea lauda lui în gura mea. În Domnul se va lăuda sufletul meu, să audă cei blânzi şi să se veselească. Slăviţi pe Domnul împreună cu mine şi să înălţăm numele Lui. O rugăciune extrem de puternică, pe care Părintele Arsenie Boca o rostea adesea pentru a primi binecuvântarea Domnului îi ajută pe oameni să scape de blesteme şi de boli, potrivit b1.ro Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, în toată ziua, să am grijă să mă lepăd de mine însumi, ca nu cumva, ţinând la [ La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini. Rugăciunea către Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune, este cea despre care mulți creștini mărturisesc că este făcătoare de minuni, atunci când este rostită cu credință, o perioadă mai lungă de timp

Continut arata 10 Rugăciuni făcătoare de minuni - Fiecare la ce ajută 1. Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor 2. Rugăciune către Sfântul Anton 3. Rugăciune pentru dezlegare de toate relele (de făcături) 4. Rugăciunea pe care trebuie să o spui în fiecare seară, timp de o lună 5. Rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli. Mantuieste-ne de toata primejdia, de tot viclesugul celui potrivnic. Si ne daruieste in aceasta seara cu noaptea ce vine si toate zilele vietii noastre desavarsit, cu pace, fara de pacate, fara sminteala si fara nalucire. Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor, care Ţi-au placut din veac. Amin Rugăciunile de iertare. 1. Domnului să ne rugăm. (letrină două rânduri) Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu înţelepciunea Ta cea de negrăit ai zidit pe om din ţărână şi întocmindu‑l după chipul şi asemănarea Ta, l‑ai împodobit cu înfăţişare şi frumuseţe, ca pe o cinstită făptură cerească, spre măreţia şi strălucirea slavei şi a împărăţiei Tale; dar el. Rugăciunile de seară. Iunie 14, 2019. Cuvinte duhovnicești. Preotul dă obișnuita binecuvântare: Binecuvântat este Dumnezeul nostru, totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor. Iar dacă nu este preot, se zice: Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, miluiește-ne pe noi. Amin

Rugăciunile de seară. Postez acest fișier video și audio, cu intenția de a-l folosi atunci când călătoresc cu mașina și nu am posibilitatea de citi, ci doar de a le audia. Planific să fac încă o înregistrare a rugăciunilor de dimineață, dar și a celor 12 înainte de Împărătșanie. Descărcați și folosiți audio de aici Preacurata si binecuvântata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Împarat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma îndrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine raiul sa dobândesc, Fecioara de Dumnezeu Nascatoare. Rugaciunile de seara. December 11, 2016 — 0 Comments. Search for: Search. COMENTARII RECENTE. POSTURI RECENTE. Sinaxar Calendar Ortodox: 24 Martie ( 6 Aprilie, calendar gregorian indreptat de papistasi) - an 2019 - ( Sambata) - Postul Pastelui. Dezlegare la ulei si vin De la Paşti până la Înălţarea Domnului în locul acestei rugăciuni (« Cuvine-se cu adevărat ») se citeşte Irmosul 9 din Caconul Paştilui :Îngerul a strigat Celei pline de dar, curată Fecioară, bucură-te şi iarăşi zic bucură-te, că Fiul Tău a înviat a treia zi din mormânt. Luminează-te, luminează-te, noule Ierusalime. Rugaciune la începerea lucrului. Doamne Iisuse Hristoase, Fiule, Unule-Nascut al Tatalui celui fara de început, Tu esti cel ce prin gura proorocului Tau David ai zis: Iesi-va omul la lucrul sau si la lucrarea sa pana seara.. Tu ai zis si prin gura fericitului Pavel Apostolul: Cel ce nu vrea sa lucreze, nici sa nu manance. si iarãsi.

Rugaciunea la masa de seara - CrestinOrtodox

Izbaveste-ma Doamne de gândurile cele desarte, care ma întineaza si de poftele cele rele, ca a Ta este împaratia, puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfântului Duh, acum si pururea si în vecii vecilor. Amin. Rugaciunea a doua, a Sfântului Antioh, catre Domnul nostru Iisus Hristo Rugaciune catre Maica Domnului - din rugaciunile de seara - Preacurata si binecuvantata de Dumnezeu Nascatoare Marie, Maica cea buna a Bunului Imparat, varsa mila Fiului Tau si Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, si cu rugaciunile tale ma indrepteaza spre fapte bune, ca cealalta vreme a vietii mele, fara prihana sa o trec, si pentru tine Raiul sa dobandesc, Fecioara de Dumnezeu. Rugăciunile de seară. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, slavă Ţie! Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea eşti şi toate le plineşti, Vistierul bunătăţilor şi Dătătorule de viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi şi ne curăţeşte pe noi de toată întinarea şi mântuieşte, Bunule.

Rugaciunile de seara.pdf. In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, care pretutindeni esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata. Rugăciuni de seară. Siteul Pateric.ro a fost lansat în martie 2008, și cuprinde peste 800 de învățături. Molitfelnicul e o carte ortodoxă de rugăciuni. Molitfelnic.ro reprezintă o colecție online a acestora. Siteul a fost lansat în 2011. Cele mai vechi cantari religioase intrebuintate in cultul crestin sunt psalmii biblici, al. We have 2 guests and no members online. Acasa Crestinilor Rugaciuni Rugaciunile de seara Crestinilor Rugaciuni Rugaciunile de seara Rugăciunea de Joi. Doamne Iisuse Hristoase, Fiule şi Cuvântul lui Dumnezeu Tatăl, care în ziua de astăzi ai luat Cina cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi, şi cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor, şi ale ucenicului care Te-a vândut! Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale Cele Sfinte şi binecuvântându-le cu puterea Ta cea.

Rugaciunile de Seara (scrise si citite) - YouTub

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roaga respectivul.) Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne Cel mai bun SOMNIFER natural, Rugăciunile de seară. Fără Dumnezeu, omul devine agitat, îngrijorat, panicat și deprimat. Rugăciunea ne dă nădejde și credinț rugaciunile de dimineata rugaciuni zilnice rugaciunile de seara. Comentarii (8) costica stancu Postat la 2016-09-11 12:12. Doamne, ajuta-ma sa fiu asa cum vrei Tu, sa nu mai gandesc, sa nu mai spun, sa nu mai fac ce nu Iti este pe plac. Ajuta-ma sa cred ca m-ai iertat si fa sa nu mai cad in aceleasi greseli. Ajuta-ma sa pot sa raspund cu iubire.

Rugaciunile de dimineata - YouTubeRugaciunea de seara 4BLOGUL PENTRU SUFLET: Icoana Maicii Domnului "PlângătoareRugaciunile diminetii (complete) | LaTAIFAS

Rugăciunile de seară Rugaciunea întaia a Sfântului Macarie cel Mare catre Dumnezeu Tatal Rugaciunea a doua, a Sfântului Antioh, catre Domnul nostru Iisus Hristos Rugaciunea a treia, catre Sfântul Duh Rugaciunea a patra Rugaciunea a cincea Rugaciunea a sasea, catre Sfânta Nascatoare de Dumneze Contine partile fixe ale Slujbelor zilnice, (Vecernia, Pavecernita (mare si mica), Miezonoptica, Utrenia, Ceasurile, Obednita, rugaciunile de dinaintea meselor). Partile citetului si cantorului sunt date complet iar cele ale preotului si diaconului sunt prescurtate Articole: Rugaciunea de dimineata, Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului - Manastirea Radu Voda - Bucuresti, Rugaciunea de seara, Acatistul Bunei Vestiri, Paraclisul Maicii Domnului - IPS Andrei, Paraclisul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi, Rugaciunile diminetii in postul mare, Acatistul Bunei Vestiri - IPS Andrei RUGACIUNEA DE SEARA Rugaciunile incepatoare: In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi.